Προσφορά στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται με λευχαιμία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

ΔΡΑΣΕΙΣΝΕΑ

Σ’ αυτόν τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους.
Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται.
Γιώργος Σεφέρης

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στέκεται αλληλέγγυος στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται με λευχαιμία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, προσφέροντας για τις ανάγκες τους 1.000 γάζες 3Μ.

Δυστυχώς οι γονείς, εκτός από τον Γολγοθά της ασθένειας του παιδιού τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον οικονομικό σκόπελο, αφού είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν οι ίδιοι τις αναγκαίες γάζες για τη θεραπεία των παιδιών τους, οι οποίες κοστίζουν στη λιανική 16 ευρώ η κάθε μία. Το μέγεθος του προβλήματος αποτυπώνεται από το γεγονός πως ετησίως απαιτούνται περίπου 200 για κάθε ένα παιδί.

Λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση του κορονοϊού, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, δεν μπορέσαμε να παραδώσουμε οι ίδιοι τις γάζες στα παιδιά δίνοντάς τους, μέσω των ποδοσφαιριστών, ψυχολογία και κίνητρο για να συνεχίσουν τη μάχη τους.

Επιφυλασσόμαστε ώστε στο μέλλον, όταν θα περάσει ο εφιάλτης της πανδημίας, να έρθουμε και να σας κάνουμε μια αγκαλιά τόσο μεγάλη, όσο είναι ο αγώνας ζωής που δίνετε.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη