Η FIFPro θα δείξει το βίντεο του ξυλοδαρμού του Gogniev στις FIFA και UEFA

FIFPROΔΡΑΣΕΙΣΝΕΑ

Η FIFPro προτρέπει τις FIFA και UEFA να λάβουν θέση για τον ξυλοδαρμό του Spartak Gogniev και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η FIFPro θα δείξει τα αποδεικτικά στοιχεία, όπως βίντεο και φωτογραφίες της επίθεσης, στις εκτελεστικές επιτροπές, διότι τέτοιου είδους γεγονότα και ο χειρισμός τους από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επείγει να συζητηθούν από τις αντίστοιχες εκτελεστικές επιτροπές. Αυτές οι εκτελεστικές επιτροπές, θα πιέσουν τα αρμόδια όργανα να λάβουν δράση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της FIFPro Division Europe είναι ακόμα έκπληκτο για τον χειρισμό της Ρώσικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην υπόθεση Gogniev. Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο αρχηγός της Spartak Gogniev τιμωρήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε, διότι διαμαρτυρήθηκε για το σκληρό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας. Πριν αφήσει το γήπεδο, ο ποδοσφαιριστής έσπρωξε τον διαιτητή, ενώ είχε λογομαχία με τους αντιπάλους.
Στην γραμμή του πλάγιου άουτ, σταμάτησαν τον ποδοσφαιριστή κάποια άτομα που ξεκίνησαν να λογομαχούν μαζί του και μετά του επιτέθηκαν. Αφού δέχθηκε αρκετά χτυπήματα και γροθιές κατάφερε να διαφύγει στην φισούνα όπου εκεί εκ νέου δέχθηκε επίθεση από άτομα που είχαν ντυθεί αστυνομικοί και δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα με γκλομπς.

Το επίμαχο βίντεο μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω link:
FIFPro to show FIFA, UEFA video of Gogniev abuse

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη