Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού ο ΠΣΑΠ

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Κώστας Πούλιος και η Υπεύθυνη Διεθνών Θεμάτων και Σχέσεων του ΠΣΑΠ Μαρία Τσιγώνη, βρέθηκαν δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και συνομίλησαν μαζί τους για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν αλλά και για τις προτεραιότητες του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΠΣΑΠ με την Διεύθυνση Ανάπτυξης Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. και με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, έγινε προβολή βίντεο απο την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ, με θεματολογία και εικόνες που σχετίζονται με την αποτύπωση λάθος συμπεριφορών απο ποδοσφαιριστές προς διαιτητές.

Επιπλέον, κατά την επαφή της αντιπροσωπείας του ΠΣΑΠ με τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, προβλήθηκε και το βίντεο που ετοιμάσθηκε απο τον ΠΣΑΠ και το οποίο δείχνει πόσα πολλά μπορούν να πετύχουν οι ποδοσφαιριστές όταν είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουν ότι μπορούν ώστε να πετύχουν τον κοινό στόχο.

Επίσης, υπήρξε ενημέρωση για τις ενέργειες του ΠΣΑΠ, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές-μέλη του Συνδέσμου, έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παράλληλα ακούσθηκαν οι απόψεις των ποδοσφαιριστών για τα σημαντικότερα απο τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ αναφέρθηκαν στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί και ασφαλώς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση απο τον Σύνδεσμο για την βελτίωση των συνθηκών που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όπως και για την εκστρατεία κατά της βίας.

Ακόμα, αναλύθηκαν προς τους συναδέλφους άλλες διαδικασίες που τους αφορούν ενώ ενημερώθηκαν για την ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ από όπου μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για ειδήσεις και δράσεις του Συνδέσμου, συνδικαλιστικά θέματα, φορολογικά και διεθνή ζητήματα.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη